Η εταιρεία του Μπόλκα Ευστράτιου ξεκίνησε την λειτουργία της ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση το 1990 στην Μυτιλήνη της Λέσβου. Με τα χρόνια η οικογένεια μεγάλωσε όπως και η επιχείρησή μας.

Στην αρχή οι δραστηριότητες της επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο Radio Electronic Center, ξεκίνησαν με την εμπορία ηλεκτρονικών ειδών και με μια μικρή γκάμα ναυτιλιακών οργάνων. Με τα χρόνια η γκάμα των προϊόντων μας αυξήθηκε σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών μας σε όλη την γκάμα των Ναυτιλιακών, Αλιευτικών και Εκδρομικών ειδών.

Εδώ και τριάντα χρόνια σας παρέχουμε και θα συνεχίζουμε να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, πάντα με αστείρευτη αγάπη, μεράκι, γνώση και εμπειρία για το αντικείμενο, σεβασμός , άμεση και φιλική εξυπηρέτηση προς τον πελάτη ερασιτέχνη ή επαγγελματία!

Πλέον το κατάστημα μας bolkas διαθέτει μια μεγάλη γκάμα, Ναυτιλιακών, Αλιευτικών, Εκδρομικών και Ηλεκτρονικών ειδών τα οποία πλέον σας δίνει την δυνατότητα να τα προμηθευτείτε άμεσα και εύκολα μέσο διαδικτύου.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην διεύθυνση bolkas.gr ή radioelectroniccenter.gr το οποίο δημιουργήθηκε προκειμένου να ικανοποιήσουμε του πελάτες μας εντός και εκτός Λέσβου που μας εμπιστεύονται και μας υποστηρίζουν.