Ενδιαφέροντα

Ψάρεμα Τον Απρίλιο!

Ψάρεμα Τον Απρίλιο!

Ψάρεμα Τον Απρίλιο!

Τον Απρίλιο ο καιρός πλέον αρχίζει να καλμάρει, τα κρύα με τους βοριάδες σιγά σιγά φεύγουν και έρχεται η άνοιξη, οπότε ετοιμαζόμαστε για ψάρεμα!!!

Τα ψάρια ξεκινάνε να μπαίνουν στους κόλπους αλλά και στις παραλίες τώρα που ακόμα είναι ήρεμες και δεν υπάρχουν λουόμενοι, ενώ στους κάβους αρχίζουν τα κυνηγάρικα ψάρια να είναι πιο ενεργά.

Μπορούμε να τα βρούμε τις πρώτες πρωινές ώρες, στο σκοτείνιασμα αλλά και ένα βραδινό θα μας φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

Επίσης ξεκινάει το ψάρεμα από βάρκα με πολλές επιτυχίες τόσο για συρτή όσο και για καθετή.

Ψάρια που θα συναντήσουμε είναι οι σαργοί, τσιπούρες, κεφάλια, μουρμούρες, κακαρέλοι, γοφάρια, λίτσες, συναγρίδες, μελανούρια, λούτσους, λυθρίνια, παλαμίδες, ντάσκες, μανάλια, φαγκριά και φυσικά πετρόψαρα.

Τα αγαπημένα μας μαλάκια όπως Σουπιές και τα Καλαμάρια, για τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού θα τα βρούμε βαθύτερα με την βάρκα, ενώ κάποια λιγοστά μπορούμε να τα βρούμε από την ακτή με την τεχνική του eging.

Για όλα αυτά, φυσικά και άλλα τόσα υπάρχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα bolkas.gr και το φυσικό μας κατάστημα το οποίο μπορεί να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για εσάς αλλά και να βρείτε πολλά παρελκόμενα τα οποία χρειάζεστε για το ψάρεμα και το σκάφος σας.

Ψαρεύουμε πάντα με σεβασμό προς τη θάλασσα και κρατάμε μόνο το επιτρεπόμενο μέγεθος ανά είδος. Δεν υπεραλιεύουμε για να μπορούμε να κάνουμε για πολλά χρόνια εμείς και τα παιδιά μας το αγαπημένο μας χόμπι!

 

Ως την επόμενη φορά να είμαστε γεροί για να μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Καλές θάλασσες σε όλους!

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση