Ενδιαφέροντα

Ψάρεμα τον Σεπτέμβριο!

Ψάρεμα τον Μάρτιο!

Το Σεπτέμβριο είναι ένας απο τους καλύτερους μήνες για ψάρεμα, τελειώνουν τα μελτέμια (βόρειου άνεμοι), αρχίζουν τα πρωτοβρόχια και αδειάζουν οι παραλίες.

Τα ψάρια είναι αρκετά αυτόν τον μήνα και τσιμπούν με μεγάλη όρεξη ιδιαίτερα μετά από κάθε βροχή. Αν ψαρεύετε με την τεχνική του Casting ή του Spinning κοντά σε εκβολές ποταμιών, σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε.

Τα ψάρια που θα βρούμε αυτόν τον μήνα είναι τα Λαβράκια που επιστρέφουν σιγά σιγά στις παραλίες, οι τσιπούρες, κακαρέλοι, μουρμούρες αλλά λούτσους και ντάσκες στα λίγο βαθύτερα στρώματα για τους φίλους του spinning. Στα ανοιχτά απο βάρκα θα συναντήσουμε μεγάλα αφρόψαρα και πετρόψαρα και ακόμα δίνουν ψάρια όλες οι τεχνικές όπως συρτή και jigging.

Είτε ψαρεύετε από την παραλία, το σκάφος ή κάνοντας ψαροτούφεκο σίγουρα και αυτόν το μήνα θα το ευχαριστηθείτε. Και φυσικά στο κατάστημά μας σίγουρα θα βρείτε ακριβώς τα προϊόντα που χρειάζεστε για να ψαρέψετε με επιτυχία!

Πάντα με σεβασμό στην θάλασσα, προσέχουμε και απελευθερώνουμε τα ψάρια που είναι κάτω του επιτρεπτού μεγέθους ή είναι αυγομένα.

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση