Ενδιαφέροντα

Ψάρεμα Τον Ιούλιο!

Ψάρεμα Τον Ιούλιο!

Ψάρεμα Τον Ιούλιο!

Τον Ιούλιο είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού οπότε τα ποιο απομακρυσμένα μέρη είναι μονόδρομος διότι στις παραλίες με λουόμενους απαγορεύεται το ψάρεμα.

Τα ψάρια θα τα συναντήσουμε στους κάβους και σε απομονωμένες παραλίες συνήθως πολύ πρωί και το βράδυ.

Μπορούμε να τα βρούμε τις πρώτες πρωινές ώρες, στο σκοτείνιασμα αλλά και ένα βραδινό θα μας φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στην τεχνική του Casting και του Εγγλέζικου. Φυσικά την τιμητική του από τις παράκτιες τεχνικές  έχει το LRF (Light Rock Fishing) με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.

Από βάρκα πλέον πολλές οι επιλογές αφού έχουν τραβηχτεί βαθύτερα τα ψάρια και είναι ιδανικά τόσο για συρτή, καθετή, tai rubber και πολλές τεχνικές Jigging…

Ψάρια που θα συναντήσουμε είναι οι σαργοί, τσιπούρες, κεφάλια, μουρμούρες, κακαρέλοι, γοφάρια, λίτσες, συναγρίδες, μελανούρια, σκαθάρια, λούτσους, λυθρίνια, παλαμίδες, μανάλια, φαγκριά και φυσικά πετρόψαρα.

Τα αγαπημένα μας μαλάκια όπως Σουπιές, Καλαμάρια και χταπόδια, για τους μήνες του καλοκαιριού θα τα βρούμε βαθύτερα με την βάρκα, ενώ κάποια χταποδάκια θα συναντήσουν και οι φίλοι του ψαροντούφεκου.

Για όλα αυτά, φυσικά και άλλα τόσα υπάρχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα bolkas.gr και το φυσικό μας κατάστημα το οποίο μπορεί να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για εσάς αλλά και να βρείτε πολλά παρελκόμενα τα οποία χρειάζεστε για το ψάρεμα και το σκάφος σας.

Ψαρεύουμε πάντα με σεβασμό προς τη θάλασσα και κρατάμε μόνο το επιτρεπόμενο μέγεθος ανά είδος. Δεν υπεραλιεύουμε για να μπορούμε να κάνουμε για πολλά χρόνια εμείς και τα παιδιά μας το αγαπημένο μας χόμπι!

Ως την επόμενη φορά να είμαστε γεροί για να μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Καλές θάλασσες σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση