Ενδιαφέροντα

Ψάρεμα Τον Αύγουστο!

Ψάρεμα Τον Αύγουστο!

Ψάρεμα Τον Αύγουστο!

Τον Αύγουστο θα αναζητήσουμε τα ψάρια νωρίς το πρωί και το βράδυ σε κάβους, λιμάνια και απόμερες παραλίες .

Μπορούμε να τα βρούμε τις πρώτες πρωινές ώρες, στο σκοτείνιασμα αλλά και ένα βραδινό θα μας φέρει πολύ καλά αποτελέσματα στην τεχνική του Casting και του Εγγλέζικου. Φυσικά το LRF (Light Rock Fishing) συνεχίζει να μας δίνει απίστευτες συγκινήσεις και αυτό τον μήνα με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα.

Στο spinning θα συναντήσουμε τους Αυγουστιάτικους λουτσους οι οποίοι κυνηγάνε νωρίς το πρωί και το βράδυ σε κάβους και λιμάνια ενώ κάποιους εναπομείναντες (λαβράκια) θα συναντήσουμε σε εκβολές ποταμών.

Από βάρκα οι επιλογές είναι πολλές αφού έχουν τραβηχτεί βαθύτερα τα μεγάλα ψάρια και είναι ιδανικά τόσο για συρτή, καθετή, tai rubber και πολλές τεχνικές Jigging με τα μαγιάτικα να “χτυπάνε” νωρίς το πρωί και οι συναγρίδες πολλές φορές μέρα μεσημέρι!…

Ψάρια που θα συναντήσουμε είναι οι σαργοί, τσιπούρες, κεφάλια, μουρμούρες, κακαρέλοι, γοφάρια, λίτσες, συναγρίδες, μελανούρια, σκαθάρια, λούτσους, λυθρίνια, παλαμίδες, μανάλια, φαγκριά και φυσικά πετρόψαρα.

Τα αγαπημένα μας μαλάκια όπως Σουπιές, Καλαμάρια και χταπόδια, για τους μήνες του καλοκαιριού θα τα βρούμε βαθύτερα με την βάρκα, ενώ κάποια χταπόδια θα συναντήσουν και οι φίλοι του ψαροντούφεκου.

Για όλα αυτά, φυσικά και άλλα τόσα υπάρχει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα bolkas.gr και το φυσικό μας κατάστημα το οποίο μπορεί να σας λύσει όλες τις απορίες και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για εσάς αλλά και να βρείτε πολλά παρελκόμενα τα οποία χρειάζεστε για το ψάρεμα και το σκάφος σας.

Ψαρεύουμε πάντα με σεβασμό προς τη θάλασσα και κρατάμε μόνο το επιτρεπόμενο μέγεθος ανά είδος. Δεν υπεραλιεύουμε για να μπορούμε να κάνουμε για πολλά χρόνια εμείς και τα παιδιά μας το αγαπημένο μας χόμπι!

Ως την επόμενη φορά να είμαστε γεροί για να μπορούμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Καλές θάλασσες σε όλους!

 

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση