Ενδιαφέροντα

Τι παγούρι να επιλέξω;

Τι παγούρι να επιλέξω;

Τι παγούρι να επιλέξω;

Το παγούρι είναι σχετικά εύκολη αγορά.

Ξεκινάτε πρώτα επιλέγοντας  το μέγεθος, το υλικό και ποιο χρώμα σας αρέσει.

Όπως σε όλες τις αγορές όμως, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε τη χρήση για την οποία το προορίζετε.

Το θέλετε για τρέξιμο; Για να το έχετε καθημερινά στην τσάντα σας; Για το γραφείο; Για το ποδήλατο; Να το προσθέσετε στα υπόλοιπα είδη camping που έχετε; Μήπως ψάχνετε ένα καλό υγιεινό παγούρι από  ανθεκτικό πλαστικό  καλής ποιότητας χωρίς τοξικές ουσίες για να το πάρει το παιδί στο σχολείο η στις δραστηριότητες του;

Αν επομένως σκέφτεστε τι παγούρι να επιλέξω…

τότε ο παρακάτω οδηγός θα σας φανεί χρήσιμος ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή!

Αρχικά ας δούμε ποια είναι τα κριτήρια που πρέπει να πληροί ένα καλό και υγιεινό  παγούρι!

  1.  Υλικό κατασκευής: Το νερό μέσα στο παγούρι καθώς έρχεται σε επαφή με  το υλικό κατασκευής  απορροφάει ότι ουσίες μπορεί να  χρησιμοποιήθηκαν κατά την κατασκευή του!

Αν το υλικό αυτό είναι κακής ποιότητας τότε είναι πολύ πιθανό να περιέχει επιβλαβείς ουσίες.

Αυτές μπορεί να διαλυθούν σταδιακά στο νερό και στη συνέχεια να εισέλθουν στον οργανισμό.

Οι ουσίες αυτές μπορεί να μην έχουν άμεση αρνητική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, λειτουργούν όμως σωρευτικά (ο οργανισμός δεν μπορεί να τις αποβάλλει) και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας μετά από κάποια χρόνια.

Άρα μεγάλος παράγοντας για την επιλογή του παγουριού είναι αναμφίβολα η ποιότητα του η οποία θα πρέπει να είναι ΒΡΑ free!

Το ΒΡΑ – Δισφαινόλη Α – είναι μία χημική ουσία που υπάρχει στα πλαστικά για να δίνει κάποιες ιδιότητες όπως ανθεκτικότητα. Όμως κάποιες συνθήκες (υψηλή θερμοκρασία, συνεχής χρήση κ.α.) το κάνουν να εισχωρεί στο υγρό και έπειτα στον οργανισμό, κάτι που είναι πολύ επιβλαβή και τοξικό για την υγεία του ανθρώπου.

  1.  Να είναι 100% στεγανόΗ στεγανότητα είναι πολύ σημαντικό κριτήριο στην επιλογή παγουριού, για οποιαδήποτε χρήση και αν το προορίζεται θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν κάποια στιγμή συνειδητοποιήσετε ότι το παγούρι σας έχει αναποδογυρίσει μέσα στο σακίδιο και το νερό έχει χυθεί, ειδικότερα αν το παγούρι προορίζεται για παιδί!

Οπότε καλό είναι είναι να κοιτάξουμε πριν προχωρήσουμε στην αγορά μας αν στα χαρακτηριστικά του αναφέρεται η στεγανότητα και πως αυτή εξασφαλίζεται!

3. Να είναι εύκολο στη χρήση.

Ένα παγούρι πρέπει να είναι εύκολο στη χρήση είτε αφορά εσάς είτε ένα παιδί! Τι το καθιστά όμως εύκολο στην χρήση? Ας δούμε κάποια παραδείγματα!

-το καπάκι να βιδώνει και να ξεβιδώνει εύκολα

– το στόμιο να έχει καλή και ανεμπόδιστη ροή

-να έχει εύκολο άνοιγμα ώστε ακόμη και ένα παιδί να μπορεί να το χειριστεί εύκολα

   4. Να έχει το σωστό μέγεθος 

Το κάθε παγούρι έχει διαφορετικό μέγεθος και αυτό εξαρτάται από τη χρήση που προορίζεται. Ένα παγούρι για το ποδήλατο και ένα παιδικό παγούρι έχουν τελείως διαφορετικό μέγεθος. Σκεφτείτε πως θα χρησιμοποιήσετε το παγούρι σας ώστε να επιλέξετε το σωστό μέγεθος.

5. Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ας δούμε και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που αν και όχι τα απολύτως απαραίτητα καθιστούν όμως το παγούρι μας σε μια από τις καλύτερες επιλογές και τα περισσότερα μας διευκολύνουν !

-Πλένεται εύκολα και δεν είναι περίπλοκο

-Έχει χαμηλό βάρος

-Διαθέτει κάποιο λουράκι για εύκολη μεταφορά

-Μας δίνει την επιλογή για ανταλλακτικά καπάκια ώστε να μπορείτε να αλλάζεται μόνο αυτό χωρίς να χρειάζεται να προβείτε σε νέα αγορά!

-Να διαθέτει διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι ώστε να σας προφυλάσσει από το ενδεχόμενο διαρροών.

   Επίλογος

Ελπίζουμε να σας κάναμε την επιλογή του παγουριού σας ποιο εύκολη!

Το να επιλέξουμε ένα καλό παγούρι  είναι και οικονομικά συμφέρουσα λύση αλλά και περιβαλλοντικά πιο σωστή.

Είστε έτοιμοι να επιλέξετε το κατάλληλο παγούρι για εσάς;

Αν ναι, τότε κοινοποιήστε το άρθρο και βοηθήστε τις φίλες και τους φίλους σας να επιλέξουν το δικό τους!

Τι παγούρι προτιμάτε εσείς; Θα χαρούμε πολύ να δούμε τα σχόλιά σας!

Τελικά  τι παγούρι να επιλέξω;

Ελπίζοντας να σας το κάνουμε ακόμα ποιο εύκολο εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ώστε να το διαθέτουμε στο κατάστημα μας το παγούρι που πληροί όλα αυτά τα χαρακτηριστικά! Και όμως υπάρχει και σας το προτείνουμε παρακάτω!

Ο  λόγος γίνεται για την κορυφαία εταιρεία Alpin pro που δραστηριοποιείτε από το 1984 παρέχοντας στους καταναλωτές εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα!

Όποιο παγούρι και να επιλέξετε από την Αlpin pro συνδυάζει πρωτίστως την ασφάλεια, την ανθεκτικότητα και την ευκολία στη χρήση!

Και επιπλέον έχει δώσει την πρέπουσα σημασία και στην σχεδίαση διαθέτοντας παγούρια με εξαιρετικό σχεδιασμό και υπέροχα χρώματα καλύπτοντας όλα τα γούστα!

Ποιο συγκεκριμένα

Η σχεδίαση των παγουριών της AlpinTec Premium συνδυάζει την προσοχή στη λεπτομέρεια, τον εργονομικό σχεδιασμό και την ευκολία στη χρήση. Ο στόχος είναι να καταστεί η ενυδάτωση μια ξεκούραστη και ευχάριστη εμπειρία και γι’ αυτό το λόγο τα παγούρια αυτά αποτελούν ένα must-have αξεσουάρ. Με όμορφη σχεδίαση και απλά στη χρήση, τα παγούρια της AlpinTec Premium είναι ένα ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους σας ή και για εσάς.

Τα παγούρια της AlpinTec είναι κατασκευασμένα από υλικά τελευταίας τεχνολογίας, είναι ανθεκτικά στη φθορά, ενώ η επένδυση της επιφάνειας με αμμοβολή διατηρεί το παγούρι σας πάντα καινούριο.

-Η μοναδική υφή της επίστρωσης χαρίζει στα παγούρια της AlpinTec απαλή και βελούδινη αίσθηση.

Χάρη στο ελαφρύ βάρος, τα παγούρια της AlpinTec είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.

To ανθεκτικό λουράκι καρπού είναι κατασκευασμένο από μεταξένιο υλικό και εξασφαλίζει την εύκολη μεταφορά χωρίς να τραυματίζει τον καρπό. Το άνοιγμά του είναι αρκετά μεγάλο ώστε να ταιριάζει σε κάθε καρπό.

Το καπάκι του παγουριού διαθέτει ένα πλατύ στόμιο που παρέχει γρήγορη και ανεμπόδιστη ροή. O αεραγωγός που βρίσκεται στο πάνω μέρος βοηθάει έτσι ώστε η ροή του υγρού να είναι αβίαστη χωρίς να χρειάζεται αναρρόφηση. Το καπάκι από σιλικόνη προσφέρει στεγανότητα και διατηρεί το στόμιο καθαρό.

Εκμεταλλευτείτε τα διαθέσιμα ανταλλακτικά καπάκια για ένα mix & match αποτέλεσμα που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αντικαταστήστε το καπάκι με το αντίστοιχο καπάκι με το καλαμάκι και άμεσα θα έχετε ένα νέο παγούρι χωρίς προβείτε σε νέα αγορά.

O διακόπτης ασφαλείας στο καπάκι είναι έξυπνα ενσωματωμένος στη σχεδίαση του μπουκαλιού και σας προφυλάσσει από το ενδεχόμενο διαρροών. Ασφαλίζει το καπάκι αποτελεσματικά καθιστώντας αδύνατο ένα τυχαίο άνοιγμα του μέσα στην τσάντα. Ο διακόπτης βρίσκεται γύρω από το κουμπί OPEN. Απλά απενεργοποιήστε το διακόπτη και πατήστε το κουμπί για να ανοίξει το καπάκι και να πιείτε.

Τα σπορ παγούρια της AlpinTec διατίθενται σε φωτεινά ματ χρώματα που απευθύνονται σε όλα τα γούστα και τις ηλικιακές ομάδες.

ΤΑ ΠΑΓΟΥΡΙΑ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ALPINTEC ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΝΤΙΖΑΪΝ, ΤΗΝ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΗ ΥΛΙΚΑ. 

Διαθέσιμα παγούρια Alpintec στο κατάστημα μας bolkas.gr

Παγούρια 650ml Trek AlpinTec

Παγούρια 650ml Trek AlpinTec

Παγούρια 500ml Zeus AlpinTec

Παγούρια 500ml Zeus AlpinTec

Παγούρια 500ml Poseidon AlpinTec

Παγούρια 500ml Poseidon AlpinTec

Παγούρια 500ml Greece AlpinTec

Παγούρια 500ml Greece AlpinTec

Παγούρια 500ml Crete AlpinTec

Παγούρια 500ml Crete AlpinTec

Παγούρια 350ml Palm ALPINTEC

Παγούρια 350ml Palm ALPINTEC

Παγούρια 500ml Kids ALPINTEC

Παγούρια 500ml Kids ALPINTEC

Παγούρια 400ml Kids ALPINTEC

Παγούρια 400ml Kids ALPINTEC

Παγούρια 350ml Kids ALPINTEC

Παγούρια 350ml Kids ALPINTEC

Αφήστε μια απάντηση