ΜΠΟΛΚΑΣ

...σκάφος, ψάρεμα, εκδρομή, τεχνολογία

Καλάθι Αγορών

Βρείτε μας στον Facebook...

phone-orders

Μετάφραση - Translate

Greek Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Το Κατάστημα

Το κατάστημα Radio Electronic Center του Μπόλκα Ευστράτιου ξεκίνησε την λειτουργία του το 1990 στην Μυτιλήνη της Λέσβου, αρχίζοντας ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Με τα χρόνια η οικογένεια μεγάλωσε όπως και η επιχείρησή μας.


Στην αρχή οι δραστηριότητες της επιχείρηση ξεκίνησαν με την εμπορία Ηλεκτρονικών ειδών (βύσματα, φις, καλώδια, κεραίες και όλα τα συναφή) και μια μικρή γκάμα ναυτιλιακών οργάνων. Με τα χρόνια η γκάμα των προϊόντων μας αυξήθηκε σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών μας σε όλη την γκάμα των Ναυτιλιακών και Αλιευτικών ειδών.


Πλέον το κατάστημα μας Radio Electronic Center διαθέτει μια μεγάλη γκάμα Ηλεκτρονικών, Ναυτιλιακών, Αλιευτικών και Εκδρομικών ειδών τα οποία πλέον σας δίνει την δυνατότητα να τα προμηθευτείτε άμεσα και εύκολα μέσο διαδικτύου.


Σας καλωσορίζουμε στο Ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην διεύθυνση bolkas.gr ή radioelectroniccenter.gr το οποίο δημιουργήθηκε προκειμένου να ικανοποιήσουμε του πελάτες μας εντός και εκτός Λέσβου που μας εμπιστεύονται και μας υποστηρίζουν.


Με αστείρευτη Αγάπη και Μεράκι για το αντικείμενο, πολυετή Γνώση και Εμπειρία, Προσωπική Ενασχόληση που έγινε επάγγελμα, Σεβασμός προς τον πελάτη ερασιτέχνη ή επαγγελματία, Άμεση και Φιλική εξυπηρέτηση... εδώ και είκοσι χρόνια σας παρέχουμε και θα συνεχίζουμε να σας παρέχουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.


Παραμένουμε στην διάθεση σας, για οποιαδήποτε απορία ή υποστήριξη χρειασθείτε. Στοιχεία επικοινωνία μας θα βρείτε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


Σας Ευχαριστούμε