ΜΠΟΛΚΑΣ

...σκάφος, ψάρεμα, εκδρομή, τεχνολογία

Καλάθι Αγορών

Βρείτε μας στον Facebook...

phone-orders

Μετάφραση - Translate

Greek Chinese (Simplified) Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish

Τρόποι Παράδοσης

H παραγγελίες σας, μπορούν να σας παραδοθούν με τους εξής τρόπους:

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Μπορείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και στην συνέχεια εφόσον ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιλέξατε να έρθετε από το κατάστημα μας οπότε επιθυμείτε, στην διεύθυνση Βουρνάζων 1, Μυτιλήνη - Λέσβος. Στην περίπτωση αυτή όπως αντιλαμβάνεστε δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής. Το κατάστημα μας λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο 08:00 - 21:00 και Κυριακή 08:00 - 13:00.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ COURIER
Μπορείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και στην συνέχεια θα σας παραδοθούν με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Μπορείτε να ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και θα σας αποσταλεί η παραγγελία με κάποιο πρακτορείο μεταφορών της περιοχής σας. Η παραλαβή στην συνέχεια θα γίνει από την έδρα του πρακτορείου. Επίσης μπορείτε στην περίπτωση αυτή να μας υποδείξετε εσείς με ποιό πρακτορεία μεταφορών επιθυμείτε την αποστολή – παραλαβή.

 

*Για παραγγελίες έως 5 κιλά η παραγγελία αποστέλλεται με με ιδιωτική εταιρεία ταχυμεταφορών, ενώ πάνω από 5 κιλά ή σε περίπτωση μεγάλου όγκου η παραγγελία αποστέλλετε με Πρακτορείο Μεταφορών.